Ganduri la o cafea!
2 participanți
Pagina 17 din 19
Pagina 17 din 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: Ganduri la o cafea!
Podul Golden Gate, situat în partea de vest a Statelor Unite în statul California, a fost inugurat la 27 mai 1937. Wikipedia
Adresă: Golden Gate Bridge, San Francisco, CA, Statele Unite ale Americii
Lungime totală: 2.737 m
Începerea construcției: 5 ianuarie 1933
Locație: San Francisco, Marin County, California
Arhitecți: Irving Morrow, Charles Alton Ellis[url=https://servimg.com/view/19617178/4433]
[/url]
Adresă: Golden Gate Bridge, San Francisco, CA, Statele Unite ale Americii
Lungime totală: 2.737 m
Începerea construcției: 5 ianuarie 1933
Locație: San Francisco, Marin County, California
Arhitecți: Irving Morrow, Charles Alton Ellis[url=https://servimg.com/view/19617178/4433]

DOMNILOR!
Eu sunt administratorul acestui forum si tot ce este aici eu am postat...
Nu sunt recunoscuta decat ca un simplu vizitaor,membru inregistrat pe acest forum si asta inca de la infiintarea lui desi am scris peste tot sa fiu ajutata si recunoscuta ca administrator..Nu am panou de administrare..nu pot face nimic decat sa postez... Va multumesc pentru intelegere...
anitanna
Eu sunt administratorul acestui forum si tot ce este aici eu am postat...
Nu sunt recunoscuta decat ca un simplu vizitaor,membru inregistrat pe acest forum si asta inca de la infiintarea lui desi am scris peste tot sa fiu ajutata si recunoscuta ca administrator..Nu am panou de administrare..nu pot face nimic decat sa postez... Va multumesc pentru intelegere...
anitanna
Exista momente in care chiar esti nevoita sa stii sa pierzi. Si daca nu stii, trebuie sa inveti. Repede, nu de alta, dar situatia o impune. Exista momente in care trebuie sa te dai la o parte pentru a face loc altcuiva.Oricat de greu ti se pare, miscarea vine parca de la sine, atunci cand stii ca ai pierdut.Un pas inapoi, te retragi si incerci sa privesti parca din afara: o sa fie altfel, acum dupa ce am pierdut? Nu, o vreme lumea ti se va parea schimbata. Ratacita, iti vei cauta punctele de sprijin. Considera ca esti norocoasa daca le gasesti. Amintirile? Ce sa faci cu ele? Unele te chinuie, altele te fac sa mergi incet mai departe.Le traiesti de atatea ori in minte, incat la un moment dat simti nevoia sa le dai drumul.Sa se faca fum.Si sa se duca unde stiu ele ca le este locul. Apoi, le vrei inapoi.Pe alea frumoase.Lucurile marunte care au contat atat de mult la un moment dat...
Stii ca le ai cu tine si nimeni nu poate sa ti le ia.Aici tu esti stapana absoluta, tu decizi cata vreme le mai porti cu tine si tot tu stii care este cel mai bun moment pentru ca ele sa devina numai...amintiri.O strangere de mana.Un drum in noapte in care nimic si nimeni nu a mai contat. Ai fi putut atunci sa mergi pana la capatul lumii, ca tot nu ti s-ar fi parut departe.Clipele cand te-a tinut in brate si erai sigura ca o face ca si cum nu vrea sa iti mai dea drumul.O privire. Pe toate astea le-ai pierdut.Mai ai numai amintirea lor.Din care o sa pastrezi partea atat de frumoasa.O sa le inchizi bine, sa nu stie nimeni ca mai sunt inca la tine. Dar vor fi mereu. Fara intrebari, fara cautari, fara explicatii. Doar amintiri frumoase.Si cand vei simti doar asta, se numeste ca ai invatat sa pierzi.Sa pierzi frumos, fara regrete...''

Stii ca le ai cu tine si nimeni nu poate sa ti le ia.Aici tu esti stapana absoluta, tu decizi cata vreme le mai porti cu tine si tot tu stii care este cel mai bun moment pentru ca ele sa devina numai...amintiri.O strangere de mana.Un drum in noapte in care nimic si nimeni nu a mai contat. Ai fi putut atunci sa mergi pana la capatul lumii, ca tot nu ti s-ar fi parut departe.Clipele cand te-a tinut in brate si erai sigura ca o face ca si cum nu vrea sa iti mai dea drumul.O privire. Pe toate astea le-ai pierdut.Mai ai numai amintirea lor.Din care o sa pastrezi partea atat de frumoasa.O sa le inchizi bine, sa nu stie nimeni ca mai sunt inca la tine. Dar vor fi mereu. Fara intrebari, fara cautari, fara explicatii. Doar amintiri frumoase.Si cand vei simti doar asta, se numeste ca ai invatat sa pierzi.Sa pierzi frumos, fara regrete...''
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Vin Iul 06, 2018 1:07 pm, editata de 1 ori
[size=30]Taina serilor de vara...............[/size]
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Sam Iun 09, 2018 12:23 pm, editata de 1 ori
[size=20]"Există un timp pentru a înțelege, un timp pentru a alege, altul pentru a decide,un timp pe care l-am trăit, cealalt pe care l- am pierdut și un timp care ne așteaptă."
(Seneca)[/size]

(Seneca)[/size]

Bun gasit prieteni dragi,virtuali de oriunde ati fi !
In noaptea aceasta ati trecut pe aici peste 1500 si obeserv ca sunteti din lumea...larga, toata...va multumesc si va apreciez pe fiecare in parte pentru timpul petrecut macar o clipa pe blog si mesajul lasat de fiecare !
Va apreciez !
Sa aveti o zi binecuvantata cu sanatate,bucurii si multa fericire acolo unde va aflati la acest ceas din dimineata mea romanaeasca, senina,insorita i calda din primele zile ale verii noastre romanesti ! !
Sa stiti ca de cele mai multe ori,diminetile mele sunt doar...RUGACIUNI !
Uneori rostite clar, printre gândurile mele, alteori regăsite prin priviri, gesturi, atingeri.
Dimineața mea este el, omul lângă care adorm , lângă care visez, lângă care mă trezesc...
Dimineața mea înseamnă recunoștința mea Cerului ,CELUI DE SUS,pentru că mă trezesc, aproape în fiecare dimineață, cu senzația aceea fantastică a fericirii .,DESI IN ACESTE ULTIME SAPTAMANI,VIATA NOASTRA A FOST CAM DATA PESTE CAP DIN CEVA PROBLEME DE ORDIN MEDICAL..DAR SPERANTA SI INCREDEREA IN Cel de sus NE VA AJUTA !
aSA CA MAI ALES,ASTAZI... :?

....dimineata mea este o rugaciune, …cu o cafea alaturi si un gand,un zambet si flori …trimis catre voi… pentru fiecare acolo unde va aflati la acest ceas al diminetii …!
O precizare :nici chiar în fiecare zi, DOAR ASA
căci mai am și eu dimineți ciudate
In noaptea aceasta ati trecut pe aici peste 1500 si obeserv ca sunteti din lumea...larga, toata...va multumesc si va apreciez pe fiecare in parte pentru timpul petrecut macar o clipa pe blog si mesajul lasat de fiecare !
Va apreciez !
Sa aveti o zi binecuvantata cu sanatate,bucurii si multa fericire acolo unde va aflati la acest ceas din dimineata mea romanaeasca, senina,insorita i calda din primele zile ale verii noastre romanesti ! !
Sa stiti ca de cele mai multe ori,diminetile mele sunt doar...RUGACIUNI !
Uneori rostite clar, printre gândurile mele, alteori regăsite prin priviri, gesturi, atingeri.
Dimineața mea este el, omul lângă care adorm , lângă care visez, lângă care mă trezesc...
Dimineața mea înseamnă recunoștința mea Cerului ,CELUI DE SUS,pentru că mă trezesc, aproape în fiecare dimineață, cu senzația aceea fantastică a fericirii .,DESI IN ACESTE ULTIME SAPTAMANI,VIATA NOASTRA A FOST CAM DATA PESTE CAP DIN CEVA PROBLEME DE ORDIN MEDICAL..DAR SPERANTA SI INCREDEREA IN Cel de sus NE VA AJUTA !
aSA CA MAI ALES,ASTAZI... :?

....dimineata mea este o rugaciune, …cu o cafea alaturi si un gand,un zambet si flori …trimis catre voi… pentru fiecare acolo unde va aflati la acest ceas al diminetii …!

O precizare :nici chiar în fiecare zi, DOAR ASA

Traieste demn,traieste frumos,onest...
Dar sa nu uitati !
NIHIL SINE DEO !
[url=https://servimg.com/view/19617178/4515]
[/url]
Dar sa nu uitati !
NIHIL SINE DEO !

Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Sam Iun 09, 2018 11:25 am, editata de 1 ori
Buna ziua si bun venit,tuturor ! Bun gasit ,
Stiati ca pasarea spacuifica lunii mai...este privighetoarea
STIATI CA ?
Avem nevoie de 4 imbratisari zilnice pentru a supravietui;
Avem nevoie de 8 imbratisari zilnice pentru a ne ingriji;
Avem nevoie de 12 imbratisari zilnice pentru a creste.
(Virginia Salir)
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Sam Iun 09, 2018 11:26 am, editata de 1 ori
Pagina 17 din 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Pagina 17 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|