A venit,a venit Toamna
+5
anana
anitann-6 administrator
vyky2010
viviana
anitanna-6
9 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
A venit,a venit Toamna
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Joi Sept 23, 2010 1:27 pm, editata de 1 ori
Re: A venit,a venit Toamna
SA ALEGI UN SUBIECT PE CARE SA POSTEZI SA TI SE FORMEZE PAGINI
viviana- Mesaje : 109
Data de înscriere : 19/09/2010
A venit,a venit ,TOAMNA!
Da,acum am inteles..am ales ce scrie acum sus...nu stiu daca este cel mai indicat,dar pana cand vine alt anotimp las asta...acum nu mai pot nici sa gandesc! Te pup si multumesc.Sa stii ca am pus semn la pagina asta ca altfel iar ma incurc.viviana a scris:SA ALEGI UN SUBIECT PE CARE SA POSTEZI SA TI SE FORMEZE PAGINI
ANITA ,DACA NU SCRII TU TITLUL MESAJULUI LA FIECARE POSTARE RAMANE CE AI CREAT PRIMA DATA CU "NEW TOPIC" (AJUTORRRRR), numai daca iti creezi tu cu "new topic" titlul ramane , a venit toamna , o sa vezi!!!!!!!!!!
viviana- Mesaje : 109
Data de înscriere : 19/09/2010
A venit,a venit ,TOAMNA!
Buna dimineata!
E joi,e zi de toamna si este dimineata! O dimineata ca o poezie a carui parfum are iz de tufanele,jerbera?...de orice floare vreti voi!
Indrept spre voi numai ganduri bune pentru ca sunt convinsa ca puterea lor vindeca totul.
O zi minunata alaturi de cei dragi!

Uploaded with ImageShack.us
E joi,e zi de toamna si este dimineata! O dimineata ca o poezie a carui parfum are iz de tufanele,jerbera?...de orice floare vreti voi!
Indrept spre voi numai ganduri bune pentru ca sunt convinsa ca puterea lor vindeca totul.
O zi minunata alaturi de cei dragi!

A venit,a venit ,TOAMNA!
Bun venit pe forum,dragele mele.O cafea fierbinte si aromata va asteapta sa o sorbiti alaturi de sincere ganduri de prietenie,sanatate si mult mult bine!

A venit,a venit ,TOAMNA!
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Joi Sept 23, 2010 1:08 pm, editata de 1 ori
A venit,a venit ,TOAMNA!
Sa stii ca eu te astept ca sa-mi spui ce parere ai ca tu te pricepi la astea...eu sunt inca novice...noroc de Vivi care m-a indrumat si careia ii multumesc!

A venit,a venit ,TOAMNA!
Deci,nu ai reusit sa intri? oare am mai mult pagini creeate,se poate asa ceva? Eu ca sa intru aici mi-am pus semn fiindca ma ducea in alta parte de unde nu puteam scrie mesaj decat ca utilizator,nu ca administ....Scuze!

A venit,a venit ,TOAMNA!
Ma gandeam sa-mi schimb fundalul,dar observ ca acest contrast negru-rosu este frumos...asa ca am sa raman cu asta,ce zici Vivi sau Frezii,e bine?

Buna dimineata Anita!Felicitari pentru noul forum!Ma bucur ca am reusit sa ma inregistrez .

vyky2010- Mesaje : 160
Data de înscriere : 23/09/2010
Varsta : 77
Localizare : Pitesti
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40

» A venit,toamna
» E, PRIMAVARA !
» A venit,toamna
» Vizualizati primul subiect
» A venit,a venit Toamna
» E, PRIMAVARA !
» A venit,toamna