Forum Cafeneaua Trandafirul rosu-Poze
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

HOROSCOP ZODII>>>>

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Vin Iul 22, 2016 11:45 am

Este o lună norocoasă din punct de vedere al banilor. Vei avea câştiguri pe măsura dorinţelor dar şi al cheltuielilor. Banii câştigaţi în această lună te pot ajuta chiar să achiţi nişte datorii mai vechi care te apasă. Din punct de al dragostei, totul merge bine, fără probleme. Starea de sănătate va fi bună, atât timp cât nu te neglijezi. HOROSCOP ZODII>>>> 2wbvo82


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Mar Iun 19, 2018 12:31 pm, editata de 1 ori
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Vin Iul 22, 2016 12:11 pm

In primele zile din saptamana, casa cuplului va fi in atentia nativilor Rac, cand acestia pot avea accese de posesivitate, gelozie, care il vor face pe partener sa isi exprime nemultumirile. Luna plina de miercuri, care se formeaza in aceeasi casa a mariajului, poate amplifica unele dispute. Daca se apeleaza la diplomatie, se pot evita niste situatii neplacute, iar energiile Lunii pline le vor aduce roadele unui parteneriat si trecerea la o noua etapa in cuplu. In sfera profesionala, acest aspect are legatura si cu parteneriatele de afaceri, cand Racii pot pune bazele unui contract. In alta ordine de idei, casa finantelor se pregateste de intrarea Soarelui si, alaturi de Venus si Mercur, nativii Rac vor exploata oportunitatile care vin spre ei in tot ceea ce tine de banii castigati din munca proprie. In weekend, nativii Rac vor pleca intr-o minivacanta la malul mariiHOROSCOP ZODII>>>> 20fp2qr.https://2img.net/h/oi68.tinypic.com/2wbvo82.jpghttp://i66.tinypic.com/20fpHOROSCOP ZODII>>>> 2s121b82qr.pnghttps://2img.net/h/oi64.tinypic.com/fanero.gifHOROSCOP ZODII>>>> FaneroHOROSCOP ZODII>>>> 2e1rfi10


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Mar Iun 19, 2018 12:31 pm, editata de 2 ori
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Vin Iul 22, 2016 12:13 pm

HOROSCOP ZODII>>>> 35m4cwx


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Mier Iul 18, 2018 12:54 pm, editata de 2 ori
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Vin Aug 26, 2016 9:49 pm

Berbec
Despre Berbeci se spune că au priviri îngâmfate, nu fac niciodată altceva decât ceea ce declară, dar de multe ori fac lucrurile greşite. Doar că, un Berbec nu ar recunoaşte nici în ruptul capului că a greşit, nici măcar lui însuşi. Îşi va impune mereu că e exact acolo unde trebuie să fie şi face exact ceea ce e corect.
De asemenea, nu îi spune unui nativ al acestui semn zodiacal că a greşit – s-ar putea să sară la bătaie pentru că Berbecii folosesc arme ca să explice concepte filozofice sau psihologice.
Tot despre Berbeci circulă afirmaţia: Ei nu au fost născuţi – ei au sărit veseli din pântecele mamelor.

Se pot căsători cu uşurinţă doar pentru că li se pare amuzant şi, dacă s-ar putea, nu ar divorţa niciodată de niciunul dintre parteneri.
Când ai un şef Berbec mai bine încerci să-l eviţi, deşi s-ar putea să îl întâlneşti într-o zi în parcare, dirijând circulaţia – nu de alta, dar să vadă el cine ajunge la timp la lucru.
Taur
Născuţi nedumeriţi, nativii din Taur pot fi acum foarte sus, acum foarte jos şi ei nici măcar să realizeze ce se întâmplă exact.
Foarte pămâneteni, Taurii iubesc filmele fericite, în care toată lumea se distrează. Iubesc să îşi psihanalizeze prietenii pentru că ei nu au niciodată suficiente experienţe de viaţă.
Un Taur este cu adevărat ranchiunos atunci când ţine duşmănie pe anumite întâmplări care, de fapt, nu s-au întâmplat niciodată în realitate. Apoi, toţi Taurii ar vrea să fie Dumnezeu sau cel puţin se vor comporta ca şi cum ar fi, dar în acelaşi timp adoră conflictul în mijlocul căruia vor răspunde la fiecare întrebare cu o altă întrebare.
Mulţi Tauri habar nu au încontro se îndreaptă în viaţă, ceea ce este şi foarte adevărat şi cu toate astea, eşti într-o mare grabă.
Gemeni
Toată lumea iubeşte un Gemeni pentru că toată lumea iubeşte un nebun – el crede, mai mult ca sigur, că este un amestec reuşit dintre Socrate şi Michelangelo, dar el este poate un “Prince” sau un actor talentat.
Dacă eşti Gemeni, eşti progresiv şi foarte popular pe oridunde treci, ai o părere foarte bună despre tine şi conduci foarte amuzant – de obicei în primii copaci.
Insistenţi ţi aroganţi, Gemenii iubesc să chinuie nativii din Balanţă. Despre Gemenii se spune: Sunt ca nişte medicamente şi nu întotdeauna medicamentele sunt legale.
Gemeni este latinescul pentru “Sunt bine, sunt bine!”. Din păcate nu prea îi ascultă cei din jur, deşi ei încearcă să se facă cât mai înţeleşi cu putinţă.
În esenţă, ei sunt nişte Vărsători cu ceva mai multe schimbări de personalitate...
Rac
Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, ai vrea să cunoşti ce se întâmplă în vieţile tuturor celor din galaxie, deşi nu prea ştii ce se întâmplă în a ta.
Dacă eşti norocos, prietenii vor ţine morţiş să îţi amintească constant, deşi tu nu prea conştientizezi norocul ăsta.
Simţul tău legat de fashion este oarecum neregulat, de multe ori te îmbraci pentru că trebuie, e musai.
Casa ta este ca un adevărat Montreal Biodome de unde poţi să nu pleci cu lunile pentru că acolo te simţi tu cel mai bine. În afară de dorinţa ta înnăscută de a fi salvatorul fiecăruia, nu ai neapărat nevoie de prea multă interacţiune socială.
Nu vei excela niciodată în sport pentru că ai nevoie să te odihneşti circa 15 minute după fiecare respiraţie, dar nu îţi pasă pentru că plănuieşti să îţi conduci afacerea sau să îţi direcţionezi job-ul din propriul pat confortabil.
Îţi menţii dieta cu bere şi coca-cola, de aceea sănătatea ta este mereu discutabilă.
Tot timpul ,oamenii te calcă pe suflet – când ai impresia că eşti pentru ceilalţi ca o placă de filetat, cel mai probabil ai dreptate, dar bizar este că ţie îţi place.
Despre cei născuţi sub acest semn zodiacal se spune că sunt ca nişte doamne din înalta societate englezească care îţi dau sfaturi despre cum e corect să vorbeşti cu adolescenţii şi, dacă ar putea, ar hrăni lumea la sânul propriu.
Leu
Vei atrage atenţia în orice mod posibil pentru că trăieşti ca să fii în centrul atenţiei, ceea ce nu mai este deloc o noutate – îţi place să săruţi oglinda de multe ori că doar ce vezi e o specie rară.
Un Leu întrerupe conversaţii şi, cum necum, ajunge să spună exact ceea ce partenerul de discuţie intenţiona să spună.
De ziua lor fac paradă, se căsătoresc cu greu sau poate niciodată pentru că nimeni nu e suficient de bun ca să se ridice la standardele lui. Dacă se căsătoresc îşi vor ţine partenerii ascunşi de ochii lumi.
Au nevoie de afecţiune tot timpul, dar o găsesc greu.
Despre Lei se spune că deschid uşi ţipând la ele şi se aşteaptă să fie apludaţi când intră pe ele pentru că zodia Leu seamănă perfect cu animalul leu.
Dacă vrei să âl răneşti pe cel născut în zodia Leu, umileşte-l – umilinţa îl sperie de moarte. Ar lupta oricând cu un Berbec şi ar face-o în locuri publice, cum ar fi baruri, săli de cinema, nu de alta, dar să fie văzut. Nu-ţi face griji că nu sunt postere lipite, Leu s-a ocupat de acest aspect cu mult timp înainte să te gândeşti tu.
Fecioară
Eşti Fecioară? Atunci eşti un stres chiar şi pentru tine însăţi. Îţi reglementezi foarte bine respiraţia şi coordonezi fiecare culoare a hainelor tale din dulap.
Fecioarele şi-ar dori să cureţe fiecare centimetru din casă cu o periuţă de dinţi pentru că aşa vor fi sigure că este curat – fiecare obicet la locul său, fiecare bacterie eliminată.
În ceea ce-i priveşte pe cei care te înconjoară, ai trage multe focuri de armă, iar când poliţistul te va întreba de ce ai făcut-o, răspunsul va fi, cel mai probabil, acesta: “Bastardul avea o maşină murdară.”
Se spune că e uşor să sperii o Fecioară: „Spune-i că are o scamă pe bluză.”
Aparent distante, Fecioarele văd lumea nu în alb şi negru, ci în curat şi murdar şi, dacă o superi, îţi va da două palme în văzul lumii, ca să-ţi fie ruşine.
Nu există Fecioară în istoria umanităţii fără autoritate! Pentru aceste semne zodiacale, filozofia este transpusă în indici şi grafice complicate pe care ţi le va impune ca legea bunului mers al lucrurilor.
Balanţă
Bipolar cum te ştie toată lumea, îi vei ameţi pe cei din jur cu dificultatea de a lua decizii pe care, de la un moment, dat ţi-o asumi cu nonşalanţă.
Dar, Balanţele sunt amuzante şi uneori atât de elegante şi atente la ţinuta lor încât iau ochii publicului.
Ar fi în stare să işte o mişcare a cafelei, iar dacă sunt întrebaţi de ce o fac, ei ar pretinde un scop intangibil care are legătură cu solidaritatea.
Îşi fac griji despre ce cred alţii, de parcă ar trăi cu toţi oamenii de pe Pământ chiar sub acelaşi acoperiş.
Au mereu alţi oameni care îi leagă la şireturile pantofilor scumpi asortaţi perfect cu întreaga ţinută. Nu îţi vei arunca niciodată pantofii vechi sau CD-urile pe care numai tu le mai ai în bibliotecă.
Balanţele mereu vor glorifica ceea ce altora li se va părea mult prea pretenţios – Hollywood-ul este plin de Balanţe.
Scorpion
Cei mai mulţi hackeri sunt zodia Scorpion, iar cei mai mulţi Scorpioni au găsit o modalitate ca să fumeze sub duş – de fapt, ceea ce înseamnă că sunt foarte inevntivi şi renumiţi pentru inteligenţa lor nativă folosită de obicei cu scopuri ciudate.
Abordarea paranoică a unui Scorpion despre tot ce se întâmplă în jurul lui este un stil de viaţă care pentru el nu mai este o ciudăţenie. Pe un Scorpion întotdeauna există cineva gata să-l înşele, să-l mintă, să-l fure sau, cel puţin, aşa simte el.
În mod ironic, Bill Gates este Scorpion, iar Bill Gates trăieşte în nişte barăci automatizate nu de alta, dar să clarifice orice dubiu legat de felul de a fi al unui Scorpion.
Dacă eşti Scorpion te visezi şi te crezi un lider, iar conceptele filosofice sunt umplutură de teorii de la tine adunate şi la alţii date. Ştie foarte bine cum să prezinte problema, cum să amâne un discurs ca să iasă basma curată. Dacă i se adresează o întrebare la care nu ştie să răspundă, un Scorpion va spune: “Îmi cer scuze, nu am înţeles, mai spuneţi o dată.”
Greu este interesat de ceea ce spun alţii, de cele mai multe ori prefăcându-se că îi ascultă.
S-a dus vorba despre ei că ar fi virili şi foarte bine conturaţi sexual – adica sunt nişte identităţi sexuale foarte puternice.
Săgetător
Născut aventurier, Săgetătorul se plimbă măcar dintr-un dormitor în altul dacă nu reuşesc să organizeze drumeţii.
Ei iubesc pe toată lumea, dar din prea multă iubire, fac ce fac şi ajung să îi jignească pe toţi cei din jur.
Pentru ei filosofia ar putea fi descrisă în paşi de dans. Tot ei ar pune întrebări despre orice detaliu nesemnificativ şi tot despre ei se spune că mănâncă mult, fiind deloc pretenţioşi.
Un Săgetător nu vrea să şte ce e aia ruşine, ar putea fi cu uşurinţă o Madonna mai bună decât Madonna.
De obicei, femeile sunt puternice, pot construi poduri umăr la umăr cu bărbaţii, pe când bărbaţi Săgetători sunt uşor efeminizaţi – ei vor să trăiască în visul călătoriilor continue.
Capricorn
Despre Capricorni gurile rele spun că ar fi harnici, de încredere, dar cam plictisitori, de modă veche. Ar putea fi oricând mari matematicieni sau mai filosofi (filosofia pentru ei este echivalentul unor ecuaţii), dar în mijlocul unei distracţii nu vor fi niciodată “one man show.”
Se mai zvoneşte că această zodie este perfectă pentru funcţia de politician pentru că ar beneficia de multă securitate în jurul lor, iar Capricornii au nevoie ca cineva să le păzeazscă spatele, altfel ar face tot felul de excese.
Au un ego foarte puternic şi un instinct de supravieţuire rar întâlnit la oameni, de aceea o altă zicală despre Capricornii sună cam aşa: „În caz de război nuclear doar Capricornii ar găsi o cale ca să supravieţuiască.”
Vărsător
Nu există o altă zodie care să iubească viaţa bună, petrecerile aşa cum o face Vărsătorul : oricând, oriunde, oricum este motto-ul lor.
Despre Vărsători din SUA se spune că sunt nostalgici după anii 60 când puteam umbla goi pe străzi fără să fie pedepsiţi pentru că iubesc libertatea mai mult decât pe ei înşişi.
Tot nativii din Vărsător sunt singurele persoane care ar putea juca volei cu ei înşişi – probabil o fac frecvent. Le sunt suficienţi sieşi, iar conceptele filosofice încep prin expresia Omule, omule...
Ar face orice li se pare imposibil, chiar ar încerca să meargă pe apă de dragul provocării inutile, ar călători chiar şi pe lună, îşi permit orice viciu posibil şi cu asta ar enerva pe toţi cei din jur.
Cele mai multe staruri rock sunt Vărsători.
Peşti
Oriunde se duce un Peşte, fii sigur că se va naşte o comedie de zile mari, măcar doar pentru că râde.
Despre Peşti se spune că ei pretind o mare iubire pentru stele şi atunci când nu ajung la ele, plâng pentru că le place să plângă.
Nu au niciun sentiment de direcţie prin viaţă, într-o zi ar putea să-şi uite propria adresa de la casă.
Tot ei sunt susceptibili de accidente bizare cum ar fi o cădere neaşteptată de la fereastră, exceptând cazurile în care locuiesc cu un Rac care ar avea grijă de ei.
Vor fi mândri să-ţi spună ori de câte ori au ocazia că Michelangelo, Galileo, George Washington şi Albert Einstein au fost Peşti.
Nu încerca niciodată să foloseşti logica atunci când vorbeşti cu un Peşte, trăieşte la câţiva metri desupra Pământului. Va plânge pentru un animal lovit pe drum, dar nu ar avea nicio remuşcare dacă ar anula un om care i-a greşit.
Femeile născute sub acest semn zodiacal poartă bijuterii preţioase în drumeţiile lor pe munte.
Racii spun un lucru şi fac altul, Scorpionii spun un lucru şi îl fac doar de ciuda altora, iar Peştii spun mult prea multe şi fac numai ce îşi doresc ei.
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Sam Aug 27, 2016 12:50 pm

HOROSCOP ZODII>>>> 2r75vyoHOROSCOP ZODII>>>> MkemqeHOROSCOP ZODII>>>> 2is77o4


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Mier Iul 18, 2018 12:55 pm, editata de 3 ori
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Sam Aug 27, 2016 12:52 pm

HOROSCOP ZODII>>>> Fupbwi
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Sam Aug 27, 2016 12:56 pm

HOROSCOP ZODII>>>> 5cgaidvarsator
HOROSCOP ZODII>>>> 16hp3wh
HOROSCOP ZODII>>>> 29kp75e
HOROSCOP ZODII>>>> Nbvev4


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Mier Iul 18, 2018 12:56 pm, editata de 1 ori
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Sam Aug 27, 2016 1:00 pm

Peștii azi

HOROSCOP ZODII>>>> Amfme


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Vin Mai 04, 2018 12:38 pm, editata de 2 ori
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Mier Noi 01, 2017 4:27 pm

HOROSCOP ZODII>>>> Luiza-10
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Lun Ian 15, 2018 1:41 pm

15 ianuarie 2018
RAC
Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin, cu conditia sa va organizati bine timpul. 

Este recomandabil sa amanati deciziile importante in afaceri. 

Aveti posibilitatea sa petreceti seara in familie. Incercati sa va relaxati!HOROSCOP ZODII>>>> Rac11


HOROSCOP ZODII>>>> Amfme


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Vin Mai 04, 2018 12:39 pm, editata de 1 ori
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Mier Ian 24, 2018 9:44 pm

Se anunta o zi agitata, cu multe probleme de rezolvat atat la locul de munca sau in afaceri, cat si in camin. Va recomandam sa nu va grabiti si sa nu luati decizii in pripa.
In relatiile cu colegii ar fi bine sa tineti cont de contextul astral tensionat al zilei si sa nu provocati discutii in contradictoriu.
Este o zi buna pentru activitati de rutina, care nu necesita o buna cooperare cu cei din jur.
sursa:www.eastrolog.ro/horoscop-pesti/HOROSCOP ZODII>>>> Zckarq10
HOROSCOP ZODII>>>> Bq96pv10HOROSCOP ZODII>>>> Zckarq13HOROSCOP ZODII>>>> Xhnhea10
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Vin Ian 26, 2018 6:52 pm


 Ati auzit de acest fenomen ciudat??
Acum, datorită progresului făcut în tehnologie, fenomenul este mult mai bine cunoscut si se p[etrece pe 31 ianuarie !
 Ne afecteaza LUNA ALBASTRA ?
Cum???
Nu-l ratati HOROSCOP ZODII>>>> Luna_210HOROSCOP ZODII>>>> 31_310
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Sam Ian 27, 2018 1:44 pm

Racul azi
27 ianuarie 2018
Aveti posibilitatea sa faceti anumite schimbari in camin, dar nu sunteti sigur ca partenerul de viata va fi de acord. 

Puteti realiza tot ce v-ati propus pentru azi, cu conditia sa va stabiliti clar prioritatile si sa va organizati bine timpul. 

Atentie la tendinta de a va sustine opiniile cu incapatanare! Ar fi bine sa tineti cont si de parerile celorlalti.HOROSCOP ZODII>>>> In3izi10


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Vin Mai 04, 2018 12:40 pm, editata de 1 ori
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Sam Ian 27, 2018 2:46 pm

gHOROSCOP ZODII>>>> Sikcjn11HOROSCOP ZODII>>>> Nsflji11HOROSCOP ZODII>>>> Ctsy8u10HOROSCOP ZODII>>>> Cm-nvy10HOROSCOP ZODII>>>> E-tebv10
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Dum Ian 28, 2018 1:22 pm

anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Lun Mar 05, 2018 4:48 pm

Capricornul azi
5 martie 2018
Inainte de amiaza este posibil sa aveti de facut mai multe drumuri scurte in interes personal.
Se pare ca azi sunteti mai sensibil decat de obicei si aveti tendinta de a exagera.
In a doua parte a zilei ar fi bine sa va temperati orgoliul, pentru a evita o cearta cu persoana iubita. Nu este cazul sa demonstrati ca puteti fi incapatanat.
Va sfatuim sa amanati activitatile stresante si sa incercati sa va odihniti.

HOROSCOP ZODII>>>> 37037_10
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Dum Mar 11, 2018 6:00 pm

Fecioara azi
11 martie 2018
In prima parte a zilei se intrevad mai multe drumuri scurte in interesul familiei. Eastrolog.o va recomanda sa nu va faceti un program strict pentru azi, pentru ca este posibil sa fiti nevoit sa-l schimbati de cateva ori pe parcursul zilei. 

Este o zi favorabila rezolvarii problemelor financiare. Puteti sa va bazati pe intuitie.

HOROSCOP ZODII>>>> 3o6k-211
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Lun Mar 19, 2018 3:03 pm

Capricorn:
19 martie 2018

In plan profesional si in afaceri este o zi buna pentru a pune la punct proiecte sau metode originale, inventive, creative.
In familie aveti posibilitatea sa dezamorsati eventualele tensiuni si sa imbunatatiti relatiile cu parintii.
Este o perioada buna pentru lucrari de renovare a locuintei, gradinarit etc.
..Hmmm cu gradinaritul,in aceasta zona nu a nimerit-o..este iarna,zapada si ger...HOROSCOP ZODII>>>> Liaxrq10
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Lun Mar 19, 2018 3:06 pm

HOROSCOP ZODII>>>> Pasul-10
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Joi Apr 19, 2018 12:44 pm

Racul azi
19 aprilie 2018

In prima parte a zilei ati putea avea initiativa sa va ocupati de anumite probleme legate de locuinta. Familia este de acord cu ideile dumneavoastra si va acorda tot sprijinul. 

Contextul astral al zilei este favorabil interactiunilor sociale. Eastrolog.ro va recomanda sa iesiti in lume.
HOROSCOP ZODII>>>> Vjb02911

Se anunta o perioada solicitanta in plan profesional sau in afaceri, asa ca ar fi bine sa profitati de orice ocazie pentru a va relaxa si odihni mai mult.
https://anitanna.wordpress.com/pagina-pensionarilor/comment-page-221/#comment-419544
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Mar Apr 24, 2018 3:54 pm

Capricornul azi
24 aprilie 2018
S-ar putea sa va afecteze lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri si va pierdeti increderea in el. 

Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti prudent in tot ce faceti. Ar fi bine sa amanati eventualele decizii privind investitiile. 

In a doua parte a zilei o persoana apropiata v-ar putea ruga sa ii dati o mana de ajutor intr-o problema de sanatate.HOROSCOP ZODII>>>> Sy6o-b11
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Sam Mai 19, 2018 2:03 am

Capricornul azi
18 mai 2018
In prima parte a zilei aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana cu experienta in domeniul dumneavoastra de activitate, care va impartaseste cateva dintre secretele sale. 

Daca va ganditi sa demarati o afacere pe cont propriu, azi contextul astral este favorabil. 

Nu actionati in graba!HOROSCOP ZODII>>>> Vvwhep10
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Mar Iun 05, 2018 1:43 pm

HOROSCOP ZODII>>>> Olmets10
5 iunie 2018
Se pare ca sunteti in forma, iar relatiile cu cei din jur ar trebui sa fie foarte bune.

Este o zi buna pentru a lua decizii privind investitiile, pentru a demara o afacere si pentru calatorii in interesul personal sau al familiei.

In partea a doua a zilei s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Puteti sa va bazati pe intuitie, dar eastrolog.ro va sfatuieste sa va consultati si cu partenerul de viata.


Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Lun Iul 09, 2018 12:06 pm, editata de 1 ori
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Mar Iun 19, 2018 12:27 pm

Peștii azi
19 iunie 2018
Ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata si familiei, pentru ca altfel riscati sa va reproseze ca sunteti indiferent si ca nu va implicati suficient in problemele caminului. 
Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti cat mai prudent, atat in activitatea profesionala, cat si acasa. Astazi sunteti predispus la greseli din neatentie, care va pot cauza daune sau accidente.
Capricornul azi
19 iunie 2018HOROSCOP ZODII>>>> 2e1rfi10
https://i.servimg.com/u/f62/19/61/71/78/cm-nvy10.png
Se pare ca nu parcurgeti o perioada prea buna in plan financiar. Puteti gasi o modalitate de a creste veniturile daca incercati o abordare noua sau neconventionala a domeniului dumneavoastra de activitate. 
Spiritul de aventura si optimismul v-ar putea determina sa va asumati riscuri inutile. Va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati speculatiile financiare.
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  anitanna-6 Dum Iul 08, 2018 11:48 pm

Racul azi
8 iulie 2018
Ziua de azi este favorabila intalnirilor cu persoane apropiate si consolidarii relatiilor de prietenie. 

Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara a unei persoane mai tinere din familie. 

Daca va ganditi de mai mult timp sa demarati o afacere noua, azi puteti sa treceti la fapte. In cazul in care intampinati dificultati, eastrolog.ro va recomanda sa cereti sfatul unei persoane cu experienta.

HOROSCOP ZODII>>>> Oowgxq10
anitanna-6
anitanna-6

Mesaje : 7801
Data de înscriere : 20/09/2010
Varsta : 78
Localizare : Galati

http://www.anitanna.wordpress.com

Sus In jos

HOROSCOP ZODII>>>> Empty Re: HOROSCOP ZODII>>>>

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum