A venit,a venit Toamna
+4
administrator-Admin
vyky2010
Beta
anitanna
8 participanți
Pagina 8 din 44
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
E vara,e cald...
hai,sa ne racorimm.......
Pentru ca este vara, nu putem rata subiectul inghetatei. V-am
pregatit cateva sugestii de retete delicioase de inghetata, dintre care
una extrem de simpla cu aroma de lamaie, contine doar 4 ingrediente si
este extrem de racoritoare.
Ca sa prepari inghetata in casa nu este necesar sa ai un
aparat special, iti trebuie cateva ingrediente si putin spatiu in
congelator. Iata reteta delicioasa care este pregatita sa ne faca multa
pofta.
Inghetata cu lamaie
Ingrediente
Sucul si coaja de la 1 lamaie mare
200g de zahar
250ml de lapte
250ml de smantana cu 40-60% grasime sau smantana pentru frisca, rece
Mod de preparare
1. Combinati zaharul cu coaja de lamaie intr-un robot de bucatarie. Mixati pana ce coaja de lamaie este bine maruntita.
2. Intr-un bol mediu, amestecati zaharul aromat cu coaja de lamaie si
laptele pana ce zaharul s-a dizolvat, apoi incorporati zeama de lamaie.
Intr-un bol separat, bateti smantana pana ce se intareste. Incorporati
usor smantana batuta in amestecul de lamaie cu lapte pana ce se
omogenizeaza.
3. Turnati amestecul obtinut intr-o forma de 23x13 cm si acoperiti cu
folie. Lasati la congelator pentru 3 ore sau pana devine ferma.
Sfat: Ca sa evitati formarea de cristale de gheata in
inghetata, scoateti-o din congelator din ora in ora (poate chiar mai
des) - in primele 2-3 ore - si amestecati. In felul acesta este mai
cremoasa inghetata.
Inghetata de mure cu lamaie
Inghetata de vin rosu
Inghetata de piersici si nectarine
Pofta buna!
Pentru ca este vara, nu putem rata subiectul inghetatei. V-am
pregatit cateva sugestii de retete delicioase de inghetata, dintre care
una extrem de simpla cu aroma de lamaie, contine doar 4 ingrediente si
este extrem de racoritoare.
Ca sa prepari inghetata in casa nu este necesar sa ai un
aparat special, iti trebuie cateva ingrediente si putin spatiu in
congelator. Iata reteta delicioasa care este pregatita sa ne faca multa
pofta.
Inghetata cu lamaie
Ingrediente
Sucul si coaja de la 1 lamaie mare
200g de zahar
250ml de lapte
250ml de smantana cu 40-60% grasime sau smantana pentru frisca, rece
Mod de preparare
1. Combinati zaharul cu coaja de lamaie intr-un robot de bucatarie. Mixati pana ce coaja de lamaie este bine maruntita.
2. Intr-un bol mediu, amestecati zaharul aromat cu coaja de lamaie si
laptele pana ce zaharul s-a dizolvat, apoi incorporati zeama de lamaie.
Intr-un bol separat, bateti smantana pana ce se intareste. Incorporati
usor smantana batuta in amestecul de lamaie cu lapte pana ce se
omogenizeaza.
3. Turnati amestecul obtinut intr-o forma de 23x13 cm si acoperiti cu
folie. Lasati la congelator pentru 3 ore sau pana devine ferma.
Sfat: Ca sa evitati formarea de cristale de gheata in
inghetata, scoateti-o din congelator din ora in ora (poate chiar mai
des) - in primele 2-3 ore - si amestecati. In felul acesta este mai
cremoasa inghetata.
Inghetata de mure cu lamaie
Inghetata de vin rosu
Inghetata de piersici si nectarine
Pofta buna!
Re: A venit,a venit Toamna
Sfintii zilei
Calendarul ortodox al zilei Vineri, 10 iunie 2011 |
Sf. Sfinţit Mc. Timotei, Ep. Prusiei; Sf. Mc. Alexandru şi Antonina (Odovania Praznicului Înălţării Domnului) - Dezlegare la peşte |
oferit de calendar-ortodox.crez.ro |
Re: A venit,a venit Toamna
Prajitura ci cirese
Ingrendiente: 1 pachet margarină sau 200 g unt, 4 ouă,
450 g făină, 1/2 cană lapte, 300 g zahăr, 1 pliculeţ praf de copt, 3
plicuri zahăr vanilat, 50 g zahăr pudră, 1 kg cireşe.
Mod de preparare: Se spală bine cireşele, se curăţă de codiţe şi sâmburi şi se lasă să se scurgă într-o strecurătoare. În
acest timp, se freacă margarina sau untul cu zahărul până se topeşte,
apoi se adaugă gălbenuşurile unul câte unul şi se toarnă treptat
laptele. Separat se amestecă făina cu praful de copt, apoi se
adaugă în compoziţia de gălbenuşuri împreună cu zahărul vanilat. Se bat
apoi albuşurile spumă, se adaugă în compoziţia de mai sus şi se amestecă
cu grijă de sus în jos ca să nu se lase. Se toarnă apoi aluatul
într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină şi se aşează cireşele
date în prealabil prin făină ca să nu se lase. Se pune apoi
prăjitura la cuptor pentru 30-35 de minute. Când e gata, se lasă să se
răcească, apoi se taie bucăţi şi se pudrează cu zahăr pudră vanilat.Poftă bună!
Ingrendiente: 1 pachet margarină sau 200 g unt, 4 ouă,
450 g făină, 1/2 cană lapte, 300 g zahăr, 1 pliculeţ praf de copt, 3
plicuri zahăr vanilat, 50 g zahăr pudră, 1 kg cireşe.
Mod de preparare: Se spală bine cireşele, se curăţă de codiţe şi sâmburi şi se lasă să se scurgă într-o strecurătoare. În
acest timp, se freacă margarina sau untul cu zahărul până se topeşte,
apoi se adaugă gălbenuşurile unul câte unul şi se toarnă treptat
laptele. Separat se amestecă făina cu praful de copt, apoi se
adaugă în compoziţia de gălbenuşuri împreună cu zahărul vanilat. Se bat
apoi albuşurile spumă, se adaugă în compoziţia de mai sus şi se amestecă
cu grijă de sus în jos ca să nu se lase. Se toarnă apoi aluatul
într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină şi se aşează cireşele
date în prealabil prin făină ca să nu se lase. Se pune apoi
prăjitura la cuptor pentru 30-35 de minute. Când e gata, se lasă să se
răcească, apoi se taie bucăţi şi se pudrează cu zahăr pudră vanilat.Poftă bună!
Ultima editare efectuata de catre administrator in Sam Iun 11, 2011 12:24 am, editata de 2 ori
Re: A venit,a venit Toamna
Jojo e mândră de fiul ei: "E un copil foarte reuşit, nu ne imaginam să avem un flăcău atât de frumos!"
Jojo a acordat un interviu pentru Acasă TV la scurt timp după ce a fost mutată în rezerva sa de la secţia de reanimare.
Cătălina
Grama este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Actriţa s-a
îndrăgostit din prima clipă de fiul său, despre care spune că este un
copil superb.
"Nu ne-a venit să credem că este al nostru când l-am auzit
plângând pentru prima oară. Este un copil foarte reuşit, nu ne imaginam
să avem un flăcău aşa frumos, cu o personalitate puternică încă de acum", a spus Jojo la PoveŞtiri Adevărate.
"Soţul meu spune că seamănă cu mine, eu cred că aduce mai mult cu el", a completat ea.
Jojo
a născut natural azi noapte un băieţel de nota 10! "Am trăit cea mai
mare minune a vieţii mele când mi-am ţinut fiul în braţe!"
Jojo a acordat un interviu pentru Acasă TV la scurt timp după ce a fost mutată în rezerva sa de la secţia de reanimare.
Cătălina
Grama este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Actriţa s-a
îndrăgostit din prima clipă de fiul său, despre care spune că este un
copil superb.
"Nu ne-a venit să credem că este al nostru când l-am auzit
plângând pentru prima oară. Este un copil foarte reuşit, nu ne imaginam
să avem un flăcău aşa frumos, cu o personalitate puternică încă de acum", a spus Jojo la PoveŞtiri Adevărate.
"Soţul meu spune că seamănă cu mine, eu cred că aduce mai mult cu el", a completat ea.
Jojo
a născut natural azi noapte un băieţel de nota 10! "Am trăit cea mai
mare minune a vieţii mele când mi-am ţinut fiul în braţe!"
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Subiecte similare
» A venit,a venit Toamna
» A venit,toamna
» E, PRIMAVARA !
» A venit,toamna
» Vizualizati primul subiect
» A venit,toamna
» E, PRIMAVARA !
» A venit,toamna
» Vizualizati primul subiect
Pagina 8 din 44
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|