A venit,toamna
2 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: A venit,toamna
"...spun unii barbati ca trebuie sa fii precaut cu femeile,deoarece o femeie,vrea azi o floare,maine o blana si poimane o masina.Si ca sa previna cererea,masinii,unii nu mai dau nici o floare.Or,asta e mai rau ca o crima,e o greseala,cine a zis asta?A,da,Tylleyrand.Un barbat desigur,pentru ca barbatii se pricep sa dea definitii.Eu zic ,ca Napoleon:"Dragostea este o prostie facuta in doi",fie ca Pitigrilli,"In amor,ca si la testamente ultimule ste singurul valid si anuleaza pe ce;le precedente."
Numai o femeie putea in schimb sa spuna:"Dragostea este nu stiu ce,care,vine de nu stiu unde si care se sfarseste nu stiu cum!? "
O.Paler polemici cordiale
Catedrala Ortodoxă a fost ridicată în perioada anilor 1906-1917, după planurile arhitecţilor Petre Antonescu şi Ştefan Burcuş. Construcţia se detaşează în planul arhitectural gălăţean, fiind concepută în stil muntenesc, cu o singură cupolă fără abside laterale.
Din 2006 primeste si hramul Sfantului Ap. Andrei Evanghelizatorul Romaniei
Din 2006 primeste si hramul Sfantului Ap. Andrei Evanghelizatorul Romaniei
* DOI PRIETENI...
Nu vreau să plec! Vreau să rămân! spuse o frunză colorată și supărată...
- N-ai cum să rămâi. N-am cum să te țin lângă mine! Eu sunt un simplu pom. Crengile s-au dezbrăcat, rămân singur. Cum să te țin lângă mine? Eu aș vrea dar...
- Dar ce? Lasă-mă aici, cu tine! Să îți spun povești frumoase, să îți fiu prietenă, să petrecem împreună zile reci, zile frumoase, zile mohorâte, zile plângăcioase. Asta fac prietenii.
- Prietenii? Noi suntem prieteni? O frunză și un pom? Eu sunt mare, tu ești mică. Eu stau nemișcat, tu dansezi. Tu ești colorată, strălucitoare, firavă și jucăușă. Eu sunt un simplu pom.
- O frunză și un pom. Doi prieteni. Prietenia este susținere, încredere, căldură, curaj, răbdare, sentimente, amintiri, lacrimi, clipe frumoase, momente grele împărțite în doi.Tu și eu. Noi doi. Lasă-mă aici, nu mă voi desprinde. Voi rămâne atârnată de o creangă, voi rămâne aici pentru o iarnă, pentru o primăvară... cât voi putea.
- Asta fac prietenii?
- Da. Prietenii rămân. Prietenii au răbdare. Prietenii înfruntă frig și căldura împreună. Tu ești prietenul meu.
- Eu sunt prietena ta.
Nu vreau să plec! Vreau să rămân! spuse o frunză colorată și supărată...
- N-ai cum să rămâi. N-am cum să te țin lângă mine! Eu sunt un simplu pom. Crengile s-au dezbrăcat, rămân singur. Cum să te țin lângă mine? Eu aș vrea dar...
- Dar ce? Lasă-mă aici, cu tine! Să îți spun povești frumoase, să îți fiu prietenă, să petrecem împreună zile reci, zile frumoase, zile mohorâte, zile plângăcioase. Asta fac prietenii.
- Prietenii? Noi suntem prieteni? O frunză și un pom? Eu sunt mare, tu ești mică. Eu stau nemișcat, tu dansezi. Tu ești colorată, strălucitoare, firavă și jucăușă. Eu sunt un simplu pom.
- O frunză și un pom. Doi prieteni. Prietenia este susținere, încredere, căldură, curaj, răbdare, sentimente, amintiri, lacrimi, clipe frumoase, momente grele împărțite în doi.Tu și eu. Noi doi. Lasă-mă aici, nu mă voi desprinde. Voi rămâne atârnată de o creangă, voi rămâne aici pentru o iarnă, pentru o primăvară... cât voi putea.
- Asta fac prietenii?
- Da. Prietenii rămân. Prietenii au răbdare. Prietenii înfruntă frig și căldura împreună. Tu ești prietenul meu.
- Eu sunt prietena ta.
Buna dimineata!
Nu stiu ce sa va maispun… sunt treza demult timp,ma framata fel si fel de ganduri; sunt si suparata pe tot ce se petrece in jurul meu,voit si nevoit… :?
Dar nu–mi doresc sa transmit aici si voua aceasta stare asa ca incep in nota caracteristica aceasta noua saptamana cu nelipsita cafea a diminetii ,cu toate gandurile de bine si de frumos stranse in ea si pe care vi le doriti fiecare !
O saptamana minunata cu bucurii,,impliniri si dor !
Binecuvantari de SUS!..O saptamana a bucuriei si iubirii in Casa MPFM....
Nu stiu ce sa va maispun… sunt treza demult timp,ma framata fel si fel de ganduri; sunt si suparata pe tot ce se petrece in jurul meu,voit si nevoit… :?
Dar nu–mi doresc sa transmit aici si voua aceasta stare asa ca incep in nota caracteristica aceasta noua saptamana cu nelipsita cafea a diminetii ,cu toate gandurile de bine si de frumos stranse in ea si pe care vi le doriti fiecare !
O saptamana minunata cu bucurii,,impliniri si dor !
Binecuvantari de SUS!..O saptamana a bucuriei si iubirii in Casa MPFM....
O dimineata frumoasa,colorata si mai insorita,draga Beta ca doar tu cestii de acest locsor.. Binecuvantari si tot ce poate fi bun si frumos de SUS!
buna dimineata,tuturor!
Deschideti,deschideti fereastra!
Afara e cald, e cer senin,vantul nu bate ,nu-si face simtita prezenta... sunt 11 grade la mine;sper ca peste zi sa se dubleze,dar cine stie???? :flower:Cafeaua este gata si va asteapta sa o savurati in acordurile unei melodii si a linistii din Cafenea!
O zi cu soare ,cu pace si liniste,lumina in suflet va doresc!
Fiti iubite,i!
[size=14]Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe:
-Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj?
-D-apoi, eu cred ca Cluuuuj.
-Da` de ce, ma?
-Da` cine dracu te grabeste?
Secretara blonda catre patronul sau :
- Domnule director, salariul meu nu este raportat la capacitatile mele.
- Stiu, dar chiar nu te putem lasa sa mori de foame.
- Mai Gheo, gasit-ai tu vreodata barbati straini la tine in sifonier?
- Mai Ioane , n-am gasit nici un strain, toti erau romani.
Ion si Gheorghe se intalnesc la un colt de strada.
Ion il intreaba pe Gheorghe:
- Unde meri, ma?
- Nu stiu! Da' tu unde meri, ma?
- Nu stiu!
- No, atunci hai p-aci ca-i mai aproape. [/size]
-Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj?
-D-apoi, eu cred ca Cluuuuj.
-Da` de ce, ma?
-Da` cine dracu te grabeste?
Secretara blonda catre patronul sau :
- Domnule director, salariul meu nu este raportat la capacitatile mele.
- Stiu, dar chiar nu te putem lasa sa mori de foame.
- Mai Gheo, gasit-ai tu vreodata barbati straini la tine in sifonier?
- Mai Ioane , n-am gasit nici un strain, toti erau romani.
Ion si Gheorghe se intalnesc la un colt de strada.
Ion il intreaba pe Gheorghe:
- Unde meri, ma?
- Nu stiu! Da' tu unde meri, ma?
- Nu stiu!
- No, atunci hai p-aci ca-i mai aproape. [/size]
''Gândurile frumoase și pline de optimism îți deschid o altă ușă în viață. O ușă către fericire, către împlinire, către speranță și încredere. Întotdeauna gândurile și sentimentele sincere vor încolți mai frumos decât orice sămânță iar sufletul nostru va deveni un izvor nesecat de hrană vie.
Amintește-ți să hrănești mereu sufletul , să-l uzi, să-i smulgi buruienile, să-i vorbești, să-l îngrijești cu dedicație, pentru că sufletul este comoara cea mai de preț a noastră.
Amintește-ți că fiecare clipă îți oferă șansa unică de a lucra la sufletul și la mintea ta și fii pregătit să profiți de toate.
Întâmpină plin de optimism și încredere fiecare zi din viață, deschide ușa spre fericire și împlinire sufletească cu aceeași curiozitate și plăcere cu care te avânți spre lucrurile care-ți plac și lasă în urma ta toate neplăcerile care ți-ar putea tulbura liniștea interioară''
Amintește-ți să hrănești mereu sufletul , să-l uzi, să-i smulgi buruienile, să-i vorbești, să-l îngrijești cu dedicație, pentru că sufletul este comoara cea mai de preț a noastră.
Amintește-ți că fiecare clipă îți oferă șansa unică de a lucra la sufletul și la mintea ta și fii pregătit să profiți de toate.
Întâmpină plin de optimism și încredere fiecare zi din viață, deschide ușa spre fericire și împlinire sufletească cu aceeași curiozitate și plăcere cu care te avânți spre lucrurile care-ți plac și lasă în urma ta toate neplăcerile care ți-ar putea tulbura liniștea interioară''
În viața fiecăruia există cel puțin un om în brațele căruia alergăm de fiecare dată când avem nevoie de un pic de liniște , de încurajări sau numai de o simplă mângâiere ... Acesta este omul care-și păstrează tot timpul sufletul și brațele deschise pentru noi , e cel care ne ridică cu blândețe atunci când suntem la pământ , cel care ne șterge lacrimile luându-ne durerile de pe suflet și greutățile de pe umeri...E omul simplu, drag și neprețuit pe care Dumnezeu ni l-a scos în cale si in bratele caruia ne putem odihni sufletul "
Multumesc omule minunat,iti multumesc ca existi .
Multumesc omule minunat,iti multumesc ca existi .
[size=30]Ce bem de sarbatori ?[/size]
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Mar Noi 04, 2014 3:42 pm, editata de 1 ori
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» A venit,a venit Toamna
» A venit,toamna
» E, PRIMAVARA !
» Vizualizati primul subiect
» A venit,a venit Toamna
» A venit,toamna
» E, PRIMAVARA !
» Vizualizati primul subiect
» A venit,a venit Toamna
Pagina 10 din 40