A venit,a venit Toamna
3 participanți
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
anitanna-6 sunt administ- Mesaje : 262
Data de înscriere : 07/01/2011
Localizare : Galati
Beta- Mesaje : 1167
Data de înscriere : 28/09/2010
Re: A venit,a venit Toamna
Buna dimineata,iti multumesc... intru zilnic ,te citesc si te privesc,te admir si zambesc...ma faci fericita... dar este pentru a doua oara cand iti raspund...las pagina doar pentru tine si sper ca iti place...
sa stii ca din imaginile pe care le lasi aici mai iau si duc pe blog... sper ca nu e cu suparare... :?
O zi frumoasa si-ti mutumesc!
sa stii ca din imaginile pe care le lasi aici mai iau si duc pe blog... sper ca nu e cu suparare... :?
O zi frumoasa si-ti mutumesc!
Cu drag, de ce sa lasi pagina pentru mine, eu am intrat aici ca am vazut titlul si nu era decat o imagine stearsa si m-am gandit ca e pagina noua pentru toamna asta, . La celelalte pagini cu acelasi titlu ai deja o mie de postari. Eu postez unde zici tu dar asta fiind goala am crezut ca e bine sa o folosim [img][/img]
Bun veit draga mea..mi-a fost dor de tine!
Crizantemele sunt florile amurgului de toamnă, de o frumuseţe serafică, senină, gânditoare. Sub vălul ploilor mărunte, cenuşii, sunt resemnări superbe, mirări colorate, visări cromatice, clipiri de lumină vie. Numai ele, cu tâlcul lor simbolic pot însoţi pâlpâirea lumânărilor pe mormintele vechi şi proaspete, pe mormintele toamnei.
...definiţie de Iuliu Bărbat în Nedeia florilor
Crizantemele sunt florile amurgului de toamnă, de o frumuseţe serafică, senină, gânditoare. Sub vălul ploilor mărunte, cenuşii, sunt resemnări superbe, mirări colorate, visări cromatice, clipiri de lumină vie. Numai ele, cu tâlcul lor simbolic pot însoţi pâlpâirea lumânărilor pe mormintele vechi şi proaspete, pe mormintele toamnei.
...definiţie de Iuliu Bărbat în Nedeia florilor
Si mie mi-a fost dor de tine si de fete. Am ajuns si era stricat calculatorul, nu stiu ce tot face prietena mea ca le defecteaza de fiecare data si pana l-am reparat am avut si de umblat , am cumparat si eu cate ceva de am pus la butoias la gramada de toate la un loc ca nu mai pun separat doar 3 borcanase de gogosari am pus separat ca ii pun la otet nu-mi plac ardeii la saramura in rest la saramura ca nu mananca sotul cu otet. trebuie sa ma tin de mofturile lor, asa am facut toata viata numai ca acum nu prea mai am rabdare si am inceput sa observ ce nu observam inainte de aici probabil si nervi mai mereu. Asta e la unii e urata batranetea. te pupic <3[img][/img]
Asa este...urata este batranetea..tu intri si aici,iar eu folosesc acest forum doar pentru poze... Nu intra nimeni si nu stiu de ce...ca ar avea ce vedea... dar am impresia ca nu este publicat pe G,FB..si altele... Bun veit draga mea..mi-a fost dor de tine!
Ei abia se intra pe blog la cateva topicuri si chiar daca faci reclama oamenii nu mai gusta linistea si frtuumusetea blogurilor vor acolo unde se injura, se urmaresc si-si fac rau si unde au impresia ca sunt cineva. Eu sunt consecventa cam in toate asa ca iubesc mai mult blogul mai ales ca aici am de-a face cu persoane cu care interactionez cam in acelasi fel cum sunt eu si ma simt foarte bine, nu mai suport conflictele si jignirile gratuite sau contrazicerile, e frumos cand exista armonie. te pupic." />
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» A venit,a venit Toamna
» E, PRIMAVARA !
» A venit,toamna
» A venit,toamna
» Vizualizati primul subiect
» E, PRIMAVARA !
» A venit,toamna
» A venit,toamna