A venit,a venit Toamna
3 participanți
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: A venit,a venit Toamna
Buna dimineata!
………… tare si rasunator…o spun cu fata spre rasarit,spre CEL ,care zi de zi imi da puterea de a merge mai departe si pentru care sau la care ma inchin si-i cer iertare,precum si-i multumesc ca mi-a mai dat o zi din viata !!
Cu Dumnezeul meu in suflet,imi fac diminetile cat mai frumoase, viata cat mai usoara si placuta alaturi de cei dragi ai mei dar si de prietenii de pretutindeni care ma viziteaza si pentru care le aduc multumiri pe aceasta cale!
Cu speranta ca am fost inteleasa…multumesc pentru gandurile transmise si sa aveti o zi de marti buna,frumoasa si cu reusite neasteptate!
Sa fiti iubite ori iubiti!! …
Invitatia la cafea sau ceai e valabila pentru fiecare !
Sa auzim de bine!
Buna dimineata,Beta!
………… tare si rasunator…o spun cu fata spre rasarit,spre CEL ,care zi de zi imi da puterea de a merge mai departe si pentru care sau la care ma inchin si-i cer iertare,precum si-i multumesc ca mi-a mai dat o zi din viata !!
Cu Dumnezeul meu in suflet,imi fac diminetile cat mai frumoase, viata cat mai usoara si placuta alaturi de cei dragi ai mei dar si de prietenii de pretutindeni care ma viziteaza si pentru care le aduc multumiri pe aceasta cale!
Cu speranta ca am fost inteleasa…multumesc pentru gandurile transmise si sa aveti o zi de marti buna,frumoasa si cu reusite neasteptate!
Sa fiti iubite ori iubiti!! …
Invitatia la cafea sau ceai e valabila pentru fiecare !
Sa auzim de bine!
Buna dimineata,Beta!
Mi le face fely ca nu a vrut sa-mi dea situl pentru ca nu-i place ce stie si poate ea sa faca toata lumea, o rog pe ea si-mi face si m-a rugat sa nu spun dar aici stiu ca nu intra nimeni de aceia nu-ti raspund pe blog, se vede ce scriu. A avut mereu discutii cu Frezii ca a tot copiat-o si de aceia nici pe blog nu prea mai intra sa faca ceva ca a zis ca s-a saturat sa tot fie copiata. Ea are timp, pricepere si probabil ca merge si la situri cu bani ca acolo se pot face multe. Am rugat-o sa-mi spuna si mie la filmulete cum face sa iasa imaginile in miscare ca la mine nu ies si a spus sa nu ma supar dar are un site unde da bani si e mai complicat . Asta e. pana la urma fiecare cu ce vrea.[img][/img]
Beta- Mesaje : 1167
Data de înscriere : 28/09/2010
.
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Mar Dec 05, 2017 2:36 pm, editata de 1 ori
Toamna cu roade bogate
Ti-a adus poame coapte;Doar că eu, din păcate...
Îţi postez "verzi şi uscate"!
Gemenii azi
14 noiembrie 2015
Este un moment favorabil pentru a incepe o activitate noua si a va asuma noi responsabilitati. Puteti avea succes in activitati intelectuale si aveti ocazia sa va afirmati in societate. O persoana mai in varsta din familie va da sfaturi utile, dar ar fi bine sa tineti cont si de parerile partenerului de viata.
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Lun Sept 03, 2018 12:14 pm, editata de 4 ori
.
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Mar Dec 05, 2017 2:37 pm, editata de 1 ori
O tânără duamnă :
- Mamă, nenorocitul ăsta iar nu vrea să mănânce pastele pregătite de mine!!!...
- Draga mea, nu te enerva, ia-l cu binişorul... Spune-i că ai depus efort când ai pus la fiert pastele...
- Cum adică? Ce vrei să spui? Trebuiau fierte înainte de a le pune în farfurie?!?
- Mamă, nenorocitul ăsta iar nu vrea să mănânce pastele pregătite de mine!!!...
- Draga mea, nu te enerva, ia-l cu binişorul... Spune-i că ai depus efort când ai pus la fiert pastele...
- Cum adică? Ce vrei să spui? Trebuiau fierte înainte de a le pune în farfurie?!?
d
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Mar Dec 05, 2017 2:38 pm, editata de 2 ori
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» A venit,a venit Toamna
» E, PRIMAVARA !
» A venit,toamna
» A venit,toamna
» Vizualizati primul subiect
» E, PRIMAVARA !
» A venit,toamna
» A venit,toamna
» Vizualizati primul subiect
Pagina 4 din 6