A venit,toamna
2 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: A venit,toamna
„În fiecare zi din viaţa ta, ai o alegere de făcut.
Alege să apreciezi ceea ce ai deja.
Alege să zâmbeşti.
Alege să îţi faci timp pentru tine şi cei dragi.
Alege să fii pozitiv/ă.
Alege sa fii entuziast/ă.
Alege să fii persistent/ă în a-ți urma visul.
În alegerile tale stă totul...ele sunt unealta spre o viața frumoasă și fericită!
♥ Fă întotdeauna ceea ce îţi dictează inima!
♥ Fă ceea ce simţi cu adevărat!
♥ O viaţă este o piesă de teatru care nu permite repetiţii.
Pentru asta: cântă, râzi, dansează, iubeşte...și trăieşte intens fiecare moment al vieţii tale înainte să coboare cortina şi piesa să se termine fără aplauze! Timpul nu așteaptă pe nimeni, așa că prețuiește fiecare moment pe care îl ai. Trăieşte-ți viața în ritmul inimii!
Cu prețuire și respect...”
Alege să apreciezi ceea ce ai deja.
Alege să zâmbeşti.
Alege să îţi faci timp pentru tine şi cei dragi.
Alege să fii pozitiv/ă.
Alege sa fii entuziast/ă.
Alege să fii persistent/ă în a-ți urma visul.
În alegerile tale stă totul...ele sunt unealta spre o viața frumoasă și fericită!
♥ Fă întotdeauna ceea ce îţi dictează inima!
♥ Fă ceea ce simţi cu adevărat!
♥ O viaţă este o piesă de teatru care nu permite repetiţii.
Pentru asta: cântă, râzi, dansează, iubeşte...și trăieşte intens fiecare moment al vieţii tale înainte să coboare cortina şi piesa să se termine fără aplauze! Timpul nu așteaptă pe nimeni, așa că prețuiește fiecare moment pe care îl ai. Trăieşte-ți viața în ritmul inimii!
Cu prețuire și respect...”
Lucrurile sunt minunate, atunci cand nu sunt… Este in regula sa te impiedici din cand in cand . Nu trebuie sa te prefaci sau sa demonstrezi mereu ca esti puternic. Nu ar trebui sa fii preocupat nici de ceea ce cred ceilalti – plangi, daca simti nevoia – este sanatos sa iti versi lacrimile. Cu cat mai curand vei face asta, cu atat mai repede vei fi pregatit sa zambesti din nou.
..pentru voi,dragi prieteni!
Omul se aseamana cu un pui de pasare: are nevoie de coaja oului pentru a-l
apara, dar vine o vreme cand trebuie sa gaseasca puterea s-o sparga, altfel
nu va zbura niciodata. Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi. – Helen Keller
Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. – G. J. G. Marquez
Omul se aseamana cu un pui de pasare: are nevoie de coaja oului pentru a-l
apara, dar vine o vreme cand trebuie sa gaseasca puterea s-o sparga, altfel
nu va zbura niciodata. Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi. – Helen Keller
Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau. – G. J. G. Marquez
Calendarul zilei de joi :
+Sf.Ier.Ioan Gura de Aur,Arhiepiscopul Constantinopolului,si
Sf .Antuza,mama sa.
• Sf. Cuvios si Noul Mucenic Damaschin cel din cetatea împărătească
Lasata secului pentru Postul Nasterii Domnului.
+Sf.Ier.Ioan Gura de Aur,Arhiepiscopul Constantinopolului,si
Sf .Antuza,mama sa.
• Sf. Cuvios si Noul Mucenic Damaschin cel din cetatea împărătească
Lasata secului pentru Postul Nasterii Domnului.
Buna dimineata,Beta si tuturor care treceti peste pragul acestei Cafenele,zilnic, in orice ora a timpului liber ,atunci cand doriti si va face placere! Nu cred ca mai este nevoie sa spun ca sunteti binevenite si asteptate cu placere si dragoste!
Drum bun draga mea si cu reusite,sa stii ca esti asteptata aici,langa noi, cu impresii. <3
Drum bun draga mea si cu reusite,sa stii ca esti asteptata aici,langa noi, cu impresii. <3
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Vin Noi 14, 2014 1:54 pm, editata de 1 ori
In jur e-atâta linişte acum
De parcă simt în pieptul meu tăcerea
Arzând intens în inimă precum
O candelă ce-așteaptă învierea.
De-ar fi să cadă cerul peste noi
Tot nu m-aş teme când mă ţii de mână
Într-un roman de dragoste eroi,
Povestea noastră ştiu c-o să rămână
Şi va învinge timpul depăşind
De parcă simt în pieptul meu tăcerea
Arzând intens în inimă precum
O candelă ce-așteaptă învierea.
De-ar fi să cadă cerul peste noi
Tot nu m-aş teme când mă ţii de mână
Într-un roman de dragoste eroi,
Povestea noastră ştiu c-o să rămână
Şi va învinge timpul depăşind
Un gand bun catre cei care adorm sau care se trezesc.... ...furiosi, nefericiti, nemultumiti, inversunati, insingurati sau in dezanadejde. -- Straja -- la inima si minte treaza le doresc ! Si ... peste toate ... , duiosia iubirii ... !
<p>Am tras sforile toamnei si am scris strimb pe usa ,inventar….acuma,hai sa-mpartim toamna si la partaj sa luam o frunza tu,o frunza eu,cinci vise tu,cinci vise eu si tacerea,apusul ti-l las tie,ploile le voi lua eu,iar tu o sa ai toate furtunile stoarse de ultimile picaturi de vlaga…..Cu rasariturile va fi mai greu,sigur ne vom cam tirgui,am sa ti le cedez,totusi,numai ca sa-mi lasi mie noptile si toate nemplinirile mele de fiecare zi…<br>
…(Ion Minulescu)</p>
…(Ion Minulescu)</p>
[size=30]Buna dimineata![/size]
Cuvintele sunt mici franturi din ceea ce sunt eu de fapt…e straniu cum de poti trimite si imparti cu o lume necunoscuta, franturi din tine, pe care le asezi inaintea sufletului celuilalt..
.Suntem in majoritate tristeti cu gust de dezamagire, de neimplinire, de pierderea cuiva drag, sau de iubire neimpartasita
….sau poate suntem doar simpli vanatori captivi ai unei retele digitale, amanetati unei iubiri pe “net”..?? Fa-ti timp sa iubesti… …este secretul tineretii vesnice!
[size]
Fa-ti timp sa razi…este muzica sufletului!
Fa-ti timp sa plangi….este emotia unei inimi mari!
Fa-ti timp sa visezi…este rasuflarea fericirii!…..
Fa-ti timp sa traiesti caci timpul trece repede si nu revine NICIODATA!!! :
[/size][size]
..si la ganduri despre fiecare…..
O zi frumoasa![/size]
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Dum Noi 16, 2014 10:10 pm, editata de 1 ori
“Fii pentru bărbatul pe care îl iubești o stâncă atunci când îi va fi greu, o floare care îi va parfuma viața, un foc care îi va aprinde dorința, un vis pentru care trebuie să lupte zilnic. Bărbații iubesc, câteodată iubesc mai mult decât femeile. Problema este că la un moment dat ei renunță la micile surprize, la ieșirile prin parc, la îmbrățișări sau vorbe dulci pentru că consideră că ne-au cucerit deja. Greșit. Inima unei femei este greu de cucerit, este un loc plin cu teamă și slăbiciuni. Majoritatea bărbaților cuceresc acest loc ascuns și apoi îl lasă neîngrijit. Dragostea este o floare crescută în interiorul inimii, o grădină care trebuie împodobită cu lucruri frumoase, cu amintiri și clipe de iubire.
Fii o femeie sinceră, modestă, deloc superficială. Nu te compara cu celelalte, suntem diferite. Nu uita cât ești de unică, nu te lăsa doborâtă, nu te lăsa în fața criticilor, ascultă doar sfaturi înțelepte, ferește-te de bârfe, de ură și minciuni. Păstrează-ți slăbiciunile bine ascunse dar nu uita că este bine să plângi, lacrimile îți limpezesc sufletul. Dacă plângi nu ești un om slab: pur și simplu ești un om cu griji și vise cu aripi frânte. Să nu-ți pese de părerile altora, ce știu ei despre tine?
Nu-i uita pe cei care te-au ținut în brațe când cerul a picat peste tine, nu-i uita pe cei care te-au susținut când ai simțit că te îndrepți către nicăieri, nu uita că singurul om în care trebuie să ai încredere absolută ești tu și nimeni altcineva.
Să nu-ți ascunzi acele cicatrici care te-au transformat într-o luptătoare. Să nu ascunzi acea dorință de a lupta pentru mai mult, de a-i convinge pe toți că tu vrei și poți.”
Fii o femeie sinceră, modestă, deloc superficială. Nu te compara cu celelalte, suntem diferite. Nu uita cât ești de unică, nu te lăsa doborâtă, nu te lăsa în fața criticilor, ascultă doar sfaturi înțelepte, ferește-te de bârfe, de ură și minciuni. Păstrează-ți slăbiciunile bine ascunse dar nu uita că este bine să plângi, lacrimile îți limpezesc sufletul. Dacă plângi nu ești un om slab: pur și simplu ești un om cu griji și vise cu aripi frânte. Să nu-ți pese de părerile altora, ce știu ei despre tine?
Nu-i uita pe cei care te-au ținut în brațe când cerul a picat peste tine, nu-i uita pe cei care te-au susținut când ai simțit că te îndrepți către nicăieri, nu uita că singurul om în care trebuie să ai încredere absolută ești tu și nimeni altcineva.
Să nu-ți ascunzi acele cicatrici care te-au transformat într-o luptătoare. Să nu ascunzi acea dorință de a lupta pentru mai mult, de a-i convinge pe toți că tu vrei și poți.”
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» A venit,a venit Toamna
» A venit,toamna
» E, PRIMAVARA !
» Vizualizati primul subiect
» A venit,a venit Toamna
» A venit,toamna
» E, PRIMAVARA !
» Vizualizati primul subiect
» A venit,a venit Toamna
Pagina 13 din 40