A venit,toamna
2 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: A venit,toamna
GOOD MORNING !
A mai trecut o zi din viata mea,a ta,a tuturor.
Traieste frumos si sa fii fericit(a) in fiecare zi.
Cand tu crezi in tine si in faptul ca vei reusi acest lucru devine,curand,o profetie care se implineste!
Leonard Soares Szasz
A mai trecut o zi din viata mea,a ta,a tuturor.
Traieste frumos si sa fii fericit(a) in fiecare zi.
Cand tu crezi in tine si in faptul ca vei reusi acest lucru devine,curand,o profetie care se implineste!
Leonard Soares Szasz
''Cand un strain bate la usa sufletului tau, caritatea ii deschide usa ospitalitatii; odata intrat, il intampina bucuria; odata primit, il gazduieste omenia. Pe cel flamand, il hraneste bunatatea; pe cel deznadajduit, il calauzeste credinta, iar pe cel cu inima ranita, il videca iubirea!!’’
Ce este oare prietenia???
Prietenia nu se cerseste...Prietenia adevarata o gaseste sufletul tau bun si iubitor...
“Prietenia este rodul timpului, ii trebuie ani sa se coaca, in timp ce dragostea este ca fulgerul, uneori nascut din furtuna”.(G.Garibaldi)
“Prietenia precede dragostea, apoi o imbogateste” (Marin Preda).Bun venit,suflet drag si frumos!
Cafeaua te asteapta!
O zi binecuvantata iti doresc!
Ce este oare prietenia???
Prietenia nu se cerseste...Prietenia adevarata o gaseste sufletul tau bun si iubitor...
“Prietenia este rodul timpului, ii trebuie ani sa se coaca, in timp ce dragostea este ca fulgerul, uneori nascut din furtuna”.(G.Garibaldi)
“Prietenia precede dragostea, apoi o imbogateste” (Marin Preda).Bun venit,suflet drag si frumos!
Cafeaua te asteapta!
O zi binecuvantata iti doresc!
"People
... they are drawn from beans mornings dew increase with rays
Sun imagines soul open their doors universes ...
writing and recounting memories wonder.
How is it when you feel my soul ????
I like to think that people are good ... each in his own way.
I like to think that no harm is intended and still worse every day.
Pray for this world drifting ... which apparently did not know what does!
Forgive them, Lord!
A Wednesday of blessings!..da,oamenii sunt dimineti !
... they are drawn from beans mornings dew increase with rays
Sun imagines soul open their doors universes ...
writing and recounting memories wonder.
How is it when you feel my soul ????
I like to think that people are good ... each in his own way.
I like to think that no harm is intended and still worse every day.
Pray for this world drifting ... which apparently did not know what does!
Forgive them, Lord!
A Wednesday of blessings!..da,oamenii sunt dimineti !
Ingrediente
- 300 gr carne tocata de porc
- 2 felii de franzela
- 1 ceapa
- 2 oua
- sare
- piper dupa gust
- ardei gogosar in sos de rosii
- patrunjel proaspat
- cascaval ras
- Decor: pesmet
varza calita!
Mod de preparare
Intr-un bol punem carnea tocata, franzela inmuiata in apa rece si stoarsa, ceapa rasa si stoarsa, ouale, piper si sare dupa gust.Amestecam compozitia cu o lingura de lemn pana obtinem o compozitie omogena.
Compozitia obtinuta se intinde pe o folie de aluminiu, in forma de dreptunghi.
Se adauga ardei gogosar tocat , patrunjel proaspat tocat si cascaval ras. Cantitatea de ardei, patrunjel si cascaval se adauga in functie de preferinta.
Se ruleaza cu ajutorul foliei, se inchide folia bine la capete si se pune intr-o tava la cuptor, pentru 1 ora la foc potrivit. Rulada ramane in folia de aluminiu.
Dupa 1 ora se scoate din cuptor, se lasa sa se racesca cca 10 min apoi se indeparteaza cu grija folia.
Pe o folie de aluminiu se presara pesmetul, se pune rulada si se ruleaza din nou, astfel incat sa aiba pesmet pe toata suprafata.
Se lasa sa se racesca complet, apoi se introduce la rece pentru cca 3 ore.
La servire , se indeparteaza rulada , se taie in felii potrivite si se pune pe platou decorat cu salata verde.
Pofta Buna!
Dumnezeu sa ne ierte si sa-i odihneasca in liniste si pace pe cei dragi plecati de langa noi!
.gaseste timp sa fii bun, gaseste timp pentru a te bucura de viata, pentru a comunica , pentru a iubi, pentru a calatori, pentru a-ti bucura sufletul si pentru a bucura sufletele celor din jurul tau.Gaseste timp pentru a observa viata si a te bucura de toate minunatiile creatiei lui Dumnezeu... Nu uita sa primesti fiecare zi ca pe un dar pretios !
Cu cât vei fi mai binevoitor, cu atât sufletul va avea mai multă linişte. Cel rău şi zgârcit nu dă nimic niciodată, nici măcar un pahar cu apă sau un sfat, chiar dacă aceste lucruri nu l-ar costa nimic. Dacă ne vom uita în jurul nostru, vom vedea că nimic nu trăieşte doar pentru sine. Până şi un copac obişnuit, chiar dacă nu ne oferă fructe, ne dă cel puţin posibilitatea să ne odihnim un minut la umbra lui.
autor necunoscut
autor necunoscut
Buna dimineata!
O zi cu soare si ganduri bune,vesele si nastrusnice in aceasta dimineata de joi,de toamna rece ,dar placuta in care lumea rea si egoista care ne inconjoara nu ne evita chiar si atunci cand ne dorim multa liniste,pace si dragoste alaturi de noi de cei dragi;
Cafeaua este fierbinte si va asteapta cu drag si dor !
Ziua sa va fie cum o vreti.. numai de voi depinde totul !
Fiti iubite(i) si binecubvantate(i) !
O zi cu soare si ganduri bune,vesele si nastrusnice in aceasta dimineata de joi,de toamna rece ,dar placuta in care lumea rea si egoista care ne inconjoara nu ne evita chiar si atunci cand ne dorim multa liniste,pace si dragoste alaturi de noi de cei dragi;
Cafeaua este fierbinte si va asteapta cu drag si dor !
Ziua sa va fie cum o vreti.. numai de voi depinde totul !
Fiti iubite(i) si binecubvantate(i) !
Teama. Teama de eșec, teama de nou, teama de oameni, teama de răni. Acest cuvânt aparent banal pune stăpânire pe noi, ni se cuibărește în suflet și refuză să mai iasă. În fața ei devenim niște copii mici, neajutorați și nesiguri.
Ne temem să (mai) iubim, ne temem să ne oferim prietenia, ne temem de cum ne vor percepe ceilalți de parcă atunci când am plâns ne-au șters ceilalți lacrimile. Ne temem să vorbim, să ne mărturisim sentimentele crezând că vom fi respinși... Ne temem să spunem te iubesc și avem impresia că dacă rostim cuvinte frumoase suntem priviți ciudat... Ne axăm prea mult pe ce spune lumea și uităm de ce ne dorim noi. Facem loc fricii și după ne luptăm să scăpăm de ea pentru că devine toxică.
Credem că dacă avem nu știu ce defecte fizice nu mai suntem frumoși, când de fapt adevărata frumusețea nu e cea exterioară, ci acel interior numit frumos suflet.
Să învingem teama depinde doar de noi... Să ne considerăm frumoși depinde iar de noi. Să trăim așa cum ne dorim depinde tot de noi.
Nu lăsați temerile să vă bântuie gândurile, nu lăsați oamenii să vă facă să păreți mici. Oamenii nu vă cunosc. Oamenii nu sunt voi și nu trăiesc în pielea voastră. Ei vorbesc că asta știu să facă. Cei care vor ști să privească dincolo, aceia veți vedea că vor și rămâne. Restul vor pleca, să nu vă pară rău după ei. Așa este viața, ne aduce în față fel și fel de persoane, dar așa cum le aduce pe toate, le păstrează doar pe cele care (ne) merită.
Alungă teama și îmbrățișează fericirea!
Ne temem să (mai) iubim, ne temem să ne oferim prietenia, ne temem de cum ne vor percepe ceilalți de parcă atunci când am plâns ne-au șters ceilalți lacrimile. Ne temem să vorbim, să ne mărturisim sentimentele crezând că vom fi respinși... Ne temem să spunem te iubesc și avem impresia că dacă rostim cuvinte frumoase suntem priviți ciudat... Ne axăm prea mult pe ce spune lumea și uităm de ce ne dorim noi. Facem loc fricii și după ne luptăm să scăpăm de ea pentru că devine toxică.
Credem că dacă avem nu știu ce defecte fizice nu mai suntem frumoși, când de fapt adevărata frumusețea nu e cea exterioară, ci acel interior numit frumos suflet.
Să învingem teama depinde doar de noi... Să ne considerăm frumoși depinde iar de noi. Să trăim așa cum ne dorim depinde tot de noi.
Nu lăsați temerile să vă bântuie gândurile, nu lăsați oamenii să vă facă să păreți mici. Oamenii nu vă cunosc. Oamenii nu sunt voi și nu trăiesc în pielea voastră. Ei vorbesc că asta știu să facă. Cei care vor ști să privească dincolo, aceia veți vedea că vor și rămâne. Restul vor pleca, să nu vă pară rău după ei. Așa este viața, ne aduce în față fel și fel de persoane, dar așa cum le aduce pe toate, le păstrează doar pe cele care (ne) merită.
Alungă teama și îmbrățișează fericirea!
„Eu nu ştiu să tac atunci când inima din mine vorbeşte.” – Dostoievski.
….. deschideti ochii, pentru ca tocmai v-am trimis inima cu vorbele gandurilor mele …. de noapte buna! ….. o auziti cum bate? …..
….. deschideti ochii, pentru ca tocmai v-am trimis inima cu vorbele gandurilor mele …. de noapte buna! ….. o auziti cum bate? …..
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Dum Noi 22, 2015 10:24 pm, editata de 1 ori
m intrat cu un prieten într-o cafenea mică din Belgia și am comandat. În timp ce ne îndreptam spre masa noastră, doi oameni au ajuns și s-au apropiat de bar. „Cinci cafele, vă rog. Două pentru noi și 3 în așteptare”. Au plătit, și-au luat cele 2 cafele și au plecat. Mi-am întrebat prietenul „ Ce înseamnă cafele în așteptare?” Prietenul mi-a răspuns „ Așteaptă și-o să vezi.” Au mai intrat câțiva oameni. Două fete au cerut câte o cafea pentru fiecare, au plătit și au plecat. Comanda următoare a constat în 7 cafele și a fost făcută de 3 avocați- trei pentru ei și 4 „ în așteptare”. În timp ce încă mă întrebam ce înseamnă „ cafelele în așteptare”, aceștia pleacă. Deodată, un om îmbrăcat cu haine vechi, care semăna cu un cerșetor, ajunge la bar și întreabă binevoitor : „ Aveți o cafea în așteptare?” și chelnerul îi servește o cafea. Recapitulare : oamenii plăteau de dinainte o cafea care urma să fie servită unei persoane aflată în imposibilitatea de a-și plăti o băutură caldă! Această tradiție a început la Napoli, dar a fost răspândită în toată lumea și în câteva locuri este posibil să comanzi nu numai „ cafele în așteptare” dar și un sendviș sau o masă completă...faceți ca această idee frumoasă să fie publicată în toată lumea! Ar fi minunat ca acest lucru chiar să se realizeze.
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Sam Ian 02, 2016 4:21 pm, editata de 1 ori
Orice ai pierde in viata…
Sa nu-ti pierzi speranta!
… spun la fiecare trecator pe blog de oriunde ar fi!
Viata e un drum lung cu multe indicatoare se spune.Asa ca atunci cand gonesti prin ea nu-ti complica mintea ,elibereaza-te;nu-ti ingropa gandurile …,iar viziunea transform-o in realitate !
Sa ai o noua saptamana…ultima din toamna anului 2015 cat mai reusita si implinita dupa pofta inimii tale!
In aceasta dimineata cafeaua are aroma de toamna asa cum v-ati obisnuit cu ea si de dor si vise de mai bine si frumos !
Sa fiti iubite(i) si sa aveti grija de voi!
Sa nu-ti pierzi speranta!
… spun la fiecare trecator pe blog de oriunde ar fi!
Viata e un drum lung cu multe indicatoare se spune.Asa ca atunci cand gonesti prin ea nu-ti complica mintea ,elibereaza-te;nu-ti ingropa gandurile …,iar viziunea transform-o in realitate !
Sa ai o noua saptamana…ultima din toamna anului 2015 cat mai reusita si implinita dupa pofta inimii tale!
In aceasta dimineata cafeaua are aroma de toamna asa cum v-ati obisnuit cu ea si de dor si vise de mai bine si frumos !
Sa fiti iubite(i) si sa aveti grija de voi!
"Să intri încet...să nu-mi deștepți durerea...
Acolo-n suflet dacă vrei să stai
Ai locul tău...rămâi cât ți-o fi vrerea
Am și amar,dar am și-un colț de rai
Aprinde și lumina dacă vrei
Să poți vedea ce multe-am adunat
Dar lacrima din cupe să n-o bei...
Nu vreau să te-întristez...ar fi păcat
Pășește-încet...mi-s visele-amorțite
Trezește-le ușor cu-o sărutare
Și nu se vor mira când necitite
Trezi-se-vor la viață fiecare
Rămâi acolo...răspândind lumină