A venit,toamna
2 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: A venit,toamna
Cineva spunea că în singurătate găseşti două avantaje: unul, de a fi cu tine însaţi, şi al doilea, de a nu fi cu alţii...care nu-ţi plac... Ceea ce deplângi nu este singurătatea, ci absenţa cuiva...absenţa acelei persoane, a acelui suflet care te întregeste... Te vei aşeza atunci la o masă, în faţa unei ceşti de cafea... iar gândul va zbura,,,,, vei fi, atunci,fie si virtual împreună cu un prieten drag.......!!!
.... sa nu uitati ca,fiecare floare isi are cantul,ruga si dorul ei....- un buchet de flori iti daruiesc,draga vizitatoare de oriunde ai fi,si-ti urez o zi plina de bucurii,sperante si multa fericire sufleteasca! Sa fii iubita,oriunde te-ai afla la acest ceas matinal ...
Dacă stai să te gândeşti, viaţa nu e decât o colecţie de amintiri si atunci e uşor să-ţi faci o relaţie specială cu trecutul şi să continui să trăieşti în el tot ce n-ai fi vrut să aibă sfârşit, oare putem fi condamnati cand cu ochii mintii traim o dragoste pe care am vrut-o vesnica dar s-a sfarsit sfasiind totul in jur, sau o dorinta nemplinita ramasa deschisa in negura anilor?!. Laşi masca afară şi intri în tine, în viaţa ta secretă. Acolo unde nimic nu pare complicat, se ascund adevăruri dureroase sau placate si dulci ca seva florilor de vara.. Iubirea e explorată pe paliere care par să nu-şi piardă nicicum din consistenţă oricât de mult timp ar trece. Ea e tot timpul depanată, trecută prin toate straturile şi folosită doar pentru a înţelege ce înseamnă viaţa de fapt caci iubirea, est
florenta burnichi: este de fapt definitia vietii.
florenta burnichi: este de fapt definitia vietii.
Cercetatorii de la Universitatea din Colorado au descoperit ca miscarea poate fi inlocuita de o singura vitamina vreme de cateva ore bune.
Multi afaceristi fac reclame care promit marea cu sarea in legatura cu slabitul folosind suplimente alimentare ori pastile care fac minuni pentru noi.
Nu e nevoie sa dai o caruta de bani pe aceste produse, unele dintre ele foarte eficiente, de altfel. Poti lua vitamina recomandata de cercetatori din alimente pe care le gasesti oriunde, atat la piata cat si in supermarketuri.
Vitamina C este vitamina minune si poate fi procurata din o serie de alimente, in special citrice si verdeturi acrisoare. Oamenii de stiinta au aflat si care este rolul acesteia in sanatatea noastra, rolul ei fiind comparat cu impactul identic pe care il au exercitiile cardio asupra sanatatii inimii.
Calendarul zilei:
Sf Mc Bonifatie;
Sf. Aglaia;
Sf.Ier.Grichentie,Episcopul Etiopiei
Dezlegare la peste
Sf Mc Bonifatie;
Sf. Aglaia;
Sf.Ier.Grichentie,Episcopul Etiopiei
Dezlegare la peste
Ultima editare efectuata de catre anitanna-6 in Lun Dec 21, 2015 12:21 pm, editata de 1 ori
Crăciunul este un prilej de a ne bucura împreună cu cei dragi de Nașterea Domnului, de a transmite gânduri bune tuturor oamenilor care ne-au fost alături de-a lungul timpului: familie, prieteni, apropiați.
In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte! Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun! Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.
Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă
că n-ai primit mesajul meu. Nu lăsa pentru Ajun
ce poţi să-mi oferi chiar acum!
Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa!
L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu
un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că
el vine, dar acum este la mine! La multi ani, sarbatori cu bine!
In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte! Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun! Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa va aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.
Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă
că n-ai primit mesajul meu. Nu lăsa pentru Ajun
ce poţi să-mi oferi chiar acum!
Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa!
L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu
un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că
el vine, dar acum este la mine! La multi ani, sarbatori cu bine!
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» A venit,a venit Toamna
» A venit,toamna
» E, PRIMAVARA !
» Vizualizati primul subiect
» A venit,a venit Toamna
» A venit,toamna
» E, PRIMAVARA !
» Vizualizati primul subiect
» A venit,a venit Toamna
Pagina 37 din 40